Mensen

 

Hans van Dijk – Creatief directeur. Werkte voor vele grote merken (denk ABN AMRO, HAK, Melkunie, Mora, Rijksmuseum, enz.). Schrijver van het boek Zapklare Brokken. Door de VEA in een hysterisch moment uitgeroepen tot Levende Legende (uitleg van woordenboek: niet dood verhaal van twijfelachtige waarheid).

Renate van Rietschoten – Hoofd van Bijna Alles. Elk bureau heeft iemand die zorgt dat Dingen Gebeuren en Dat Ze Goed Gebeuren. Wij hebben de beste in dit bijzondere vakgebied: Renate van Rietschoten. Daarom is ze Hoofd van Bijna Alles. Ze heeft gewerkt bij grote bureaus en grote opdrachtgevers.

Freek Hakvoort – Creatief. Freek is te creatief om ‘m alleen maar art director te noemen. Hij tekent, schildert, ontwerpt en filmt.

Tom Stumpel – Creatief. Ook al zo’n multitalent. Hij ontwerpt en filmt (en maakt in z’n vrije tijd infographics).

Erik van Ophem – Creatief. Een begenadigd animator. Vooral met klei maar ook met digitale media.

Alwine Dijkstal – Financieel administratief. Verstandig. Degelijk. Zorgvuldig. En dat is precies wat je zoekt voor zo’n functie.

Skippertje – Mascotte. Nee, er zijn niet veel bureaus met een mascotte, en wij begrijpen niet waarom. We zitten toch in de business van opvallen en onderscheiden, en dan is een mascotte een van de leukste middelen die er zijn. Vraag maar aan Penguin, Esso, Mailchimp, Michelin, Linux, Disney, enz.