Mensen

 

Renate van Rietschoten – Hoofd van Bijna Alles. Elk bureau heeft iemand die zorgt dat Dingen Gebeuren en Dat Ze Goed Gebeuren. Wij hebben de beste in dit bijzondere vakgebied: Renate van Rietschoten. Daarom is ze Hoofd van Bijna Alles. Ze heeft gewerkt bij grote bureaus en grote opdrachtgevers.

Ecco Vos – Hoofd van Bijna Niks. Begenadigd Art Director met een mooi verleden bij bureaus als o.a. Grey, The Communication Company, LaMarque. Hij werkte voor o.a. Nederland Schoon, Orange Babies, Ambi Pur en Seat.

Hans van Dijk – Hoofd van Niks. Werkte voor vele grote merken (denk ABN AMRO, HAK, Melkunie, Mora, Rijksmuseum, enz.). Schrijver van het boek Zapklare Brokken. Door de VEA in een hysterisch moment uitgeroepen tot Levende Legende (uitleg van woordenboek: niet dood verhaal van twijfelachtige waarheid).

Skippertje – Mascotte. Nee, er zijn niet veel bureaus met een mascotte, en wij begrijpen niet waarom. We zitten toch in de business van opvallen en onderscheiden, en dan is een mascotte een van de leukste middelen die er zijn. Vraag maar aan Penguin, Esso, Mailchimp, Michelin, Linux, Disney, enz.