“Rechtenstudenten hebben er kijk op”

“Rechtenstudenten hebben er kijk op”

  • 25 juli 2013

arsaequi

Juridische uitgeverij Ars Equi* heeft rechtenstudenten gevraagd welk advocatenkantoor de beste recruitmentwebsite heeft. We citeren: “De studenten zijn duidelijk over het antwoord: werkenbijdebrauw.nl van De Brauw Blackstone Westbroek is de grote winnaar en laat alle anderen ver achter zich. Deze site werd door 23,9% van de studenten uitgeroepen tot beste recruitmentwebsite. Waarmee onderscheidt De Brauw zich van de rest? Werkenbijdebrauw.nl bestaat bijna volledig uit informatieve filmpjes. De tekst die er staat is om de betreffende filmpjes in te leiden en te kaderen.”
Wij worden ook genoemd: “De te complimenteren makers zijn overigens van Skipintro, een ideeënbureau (zoals ze zelf zeggen “wat het reclamebureau in de vorige eeuw was is het ideeënbureau van nu”). Skipintro was ook het brein achter de campagne voor het vernieuwde Rijksmuseum…”

* Wat betekent dat, zien we u denken. Wij wisten het ook niet maar vonden bij Wikipedia: “De beoefening van de rechtswetenschap wordt wel ars aequi et boni genoemd, dat vrij vertaald wordt als de kunst van het redelijke en billijke. Letterlijk betekent het de kunst van het rechtvaardige en het goede, waarbij rechtvaardigheid een subcategorie van redelijkheid is”.