VEA verwelkomt Skipintro

  • 3 juni 2005

Het VEA-bestuur heeft in zijn laatstelijk gehouden vergadering besloten dat het bureau Skipintro tot het lidmaatschap van de vereniging wordt toegelaten.

Skipintro is sinds 2001 gevestigd in Amsterdam en van oorsprong een internetbureau. Sinds 2005 is Skipintro een reclamebureau dat zowel volledige campagnes als op zichzelf staande projecten verzorgt.

Het bureau werkt graag voor ‘lastige klanten’; dat kan in de commercie zijn, maar ook in de muziek, media, entertainment en andere voor de bureaus minder bekende sectoren.

Waarom deze bureaunaam? Veel tijd gaat verloren aan het herkauwen van het bekende, en het bureau komt graag snel terzake om echte problemen aan te pakken.

Het bureau wordt geleid door Hans van Dijk (Creatief Directeur), Ruby Lemm (Algemeen Directeur) en Yacco Vijn (Creatief Directeur).

Belangrijke klanten van het bureau zijn onder meer Rijksmuseum Amsterdam, Randstad Holding, Uitgeverij Waanders, NautaDutilh, Holland Casino, Nederlands Danstheater, en Atelier Rijksbouwmeester.

Skipintro kiest voor het VEA-lidmaatschap “omdat VEA-directeur Frans Blanchard zegt dat het moet, en het staat nog chic bovendien!”